Abonnementsbetingelser

Abonnementsbetingelser 

Anvendelse
Disse betingelser gælder for køb af adgang til og anvendelse af abonnement som enten basis-kunstner eller plus-kunstner på websitet artpopuli.dk.

Generelt

Alle og enhver der ønsker at præsentere deres egen kunst kan frit oprette en profil på www.artpopuli.dk med en række basale services. Art Populi tilbyder to abonnementstyper: et basis-kunstner abonnement og et plus-kunstner abonnement, som giver adgang til udvidede services og fordele. Regler og betingelser kan løbende ændres – i så fald orienteres medlemmer herom.

Efter oprettelse af profil, vil du modtage en e-mail med en midlertidig kode, og et link til bekræftelse af e-mail adresse. Ved oplysning af din e-mail adresse accepterer du at modtage nyhedsbrev. Du kan dog til enhver tid afmelde det igen. Funktionaliteterne på hjemmesiden kan til enhver tid opdateres og ændres.

Indgåelse af aftale
Når du har bestilt et plus-kunstner abonnement, er aftalen bindende et år frem. Abonnementsaftaler indgås mellem Artpopuli(Webpublisher ApS) og den privatperson som rekvirerer abonnementet. Abonnementet er automatisk fornyende, dvs. at du skal opsige dit abonnement, hvis du ikke ønsker, at det skal fortsætte. Basis-kunstner abonnementet er altid gratis, og kan opsiges, når det ønskes.

Pluskunstner abonnementet giver en række fordele og muligheder på websitet, som formuleret på artpopuli.dk/bliv-medlem .

 

Opsigelse af aftale

Abonnementet er automatisk fornyende, dvs. at du skal opsige dit abonnement, hvis du ikke ønsker, at det skal fortsætte. Du kan til hver en tid opsige dit abonnement ved at klikke på linket 'opsig abonnement' på din profilside, og følge instruktionerne derfra. Opsigelsen vil dog først have virkning fra udgangen af den betalte periode. Ved opsigelse af plus-kunstner abonnement, vil dit abonnement ved periodens udløb automatisk overgå til gratis basis-kunstner abonnement.

Medlemsregistrering

Medlemmet skal give korrekte og fuldstændige oplysninger om sig selv ved oprettelse af sin profil, ligesom medlemskabet skal bruges sagligt – i modsat fald er Art Populi berettiget til at ophæve medlemmets konto.

Fortrydelsesret
Det er ikke muligt at fortryde bestillingen efter ibrugtagningen af plus-kunstner abonnementet. Hvis du inden ibrugtagningen og inden 14 dage ønsker at annullere bestillingen, kan du sende os en mail.

Automatisk fornyelse

Dit plus-kunstner abonnement bliver automatisk fornyet ved udløb med mindre du opsiger det. Du vil modtage en mail ca. en måned før udløb, der fortæller dig, at pengene vil blive trukket på din konto, hvis du ikke opsiger dit abonnement. Basis-kunstner abonnement er gældende indtil opsigelse.

Priser
Art Populis priser gælder for 1 års plus-kunstner abonnement.. Der tages forbehold for fejl i priser. Prisen kan ændres fremadrettet, men vil i givet fald blive varslet i god tid.

Betaling og kvittering

Betaling foregår på sitet, og kan foretages med Dankort og et udvalg af andre betalingskort. Du modtager en kvittering på mail i forbindelse med købet.

 

Skift og sletning afbetalingskort

Du kan ændre det til kontoen tilknyttede kort ved at klikke på linket 'skift kort' på din profilside, og følge instruktionerne derfra.

 

Betingelser for træk på kortet

Så snart betalingen er godkendt, træder abonnementet i kraft, og pengene trækkes fra kontoen. Når udløbsdatoen nærmer sig, vil der blive sendt en mail med besked om, at der vil blive foretaget en fornyelse på abonnementet, inden der bliver trukket penge fra kortet, hvis det er muligt.

 

Kontoíndehaverens ansvar

Det er kundens ansvar at login-oplysninger ikke bliver misbrugt, og at det kun er kunstnerens egne billeder, der udstilles og markedsføres via kontoen.  Abonnenten er ansvarlig for, at de oplysninger, som blev givet ved registreringen, er korrekte, samt at den opgivne e-mailadresse er korrekt og aktiv. Abonnenten har pligt til at ændre sine personlige oplysninger hos artpopuli.dk, f.eks. ved oprettelse af ny e-mailadresse. Abonnenten har ikke ret til at overføre sine rettigheder og forpligtelser ifølge disse vilkår uden artpopuli.dk's skriftlige samtykke.


Abonnementstyper
På artpopuli.dk kan du vælge mellem basis-kunstner abonnement og plus-kunstner abonnement. Basis-kunstner abonnementet er altid gratis, men plus-kunstner abonnementet koster et årligt beløb.

Ophavsret og kopiering

Abonnenten må kun uploade materiale på Art Populi, som abonnenten har ophavsrettigheden og dermed er i overensstemmelse med loven om ophavsret. Omvendt har medlemmet altid ophavsret til de værker, der præsenteres på websitet.

Videresalg
Det er ikke tilladt at købe og videresælge abonnementer på artpopuli.dk.

Misbrug

Det er abonnentens eller administrators ansvar at sikre, at der ikke sker misbrug af abonnementet og at sikre at andre parter ikke får adgang til abonnentens brugernavn og adgangskode.

Art Populi frasiger sig ansvaret for misbrug af din konto, hvad enten det det måtte skyldes hackerangreb, eller egen uforsigtighed i omgang med kodeord og login. Vi kan ej heller gøres ansvarlig for tab af data og hæfter ej for direkte eller indirekte tab i forbindelse hermed, hverken overfor dig eller tredjemand.

Abonnenten er ansvarlig for, at alt indhold, der uploades eller anvendes i email via sitet ikke strider mod dansk eller international lovgivning. Vi forbeholder os retten til at fjerne materiale, der er i for dårlig teknisk kvalitet til præsentation, som ikke er relateret til kunst eller som vurderes at være pornografisk. Materialet kan bruges flere steder på sitet.

 

Alle regler og retningslinjer er til for at sikre vore abonnenter mod chikane mv.