Bliv medlem

------------------------------------------------------------------

Artpopuli.dk tilbyder to abonnementstyper, gratis BasisKunstner abonnement og PlusKunstner abonnement:

 

BasisKunstner:

Det er som sagt gratis, du får en profilside, hvor du kan skrive om dig selv, og du kan oploade op til 10 kunstværker, der bliver vist på din profilside. Dre skal som minimum uploades 3 kunstværker, ellers slettes profilen.

PlusKunstner:

Som plus-kunstner (380 kr per år) får du en lang række ekstra muligheder og fordele:

- Upload af ubegrænset antal kunstværker
- To af dine kunstværker fremhæves i rotation på forsiden
- Du kan uploade video på din profilside via Youtube eller Vimeo
- Du kan ubegrænset oprette udstillinger med dine værker
- Dine værker promotes med stor respons via artpopuli.dk`s Facebook-side
- Der udvælges "Årets kunstner" og "Årets maleri" blandt plusbrugerne

 - Adgang til et netværk af professionelle fotografer tilknyttet artpopuli.dk med en særlig aftale, der indebærer specialrabatter til plus-kunstnere, der har brug for professionel fotografering af værker til udstilling, messer, websider mv.

- Særtilbud på hjælp til redaktionelle tekster, oprettelse og vedligehold af facebook-sider

 

 Hvorfor medlem af artpopuli.dk

 

- Smuk grafisk og struktureret præsentation af dine værker

- Informativ præsentation af dig selv med profiltekst og biografi

- Kombination af online-galleri og webavis med journalistik om kunst, som kunstnerne og brugerne er glade for. Understreger vor entusiasme og seriøsitet omkring kunst

- Et meget besøgt website til fordel for kunstneren, som hermed bliver rangeret højere ved søgning på nettet

- En aktiv og levende facebookside med over 5.000 fans, der bruges til supplerende markedsføring af kunstnerne på www.artpopuli.dk samt til debat og formidling af aktuelle nyheder. Læg selv mærke til hvor god respons der er på opslag, der bringes på siden.

- En hjælpsom redaktion, der gerne giver en hånd med, når skal redigeres profiltekst eller vejledes om brugerfunktioner

 

Regler og betingelser:

Generelt

Alle og enhver der ønsker at præsentere deres egen kunst kan frit oprette en profil på www.artpopuli.dk med en række basale services. Et Plus-medlemskab giver adgang til udvidede services og fordele. Regler og betingelser kan løbende ændres – isåfald orienteres medlemmer herom.
Efter oprettelse af profil, vil du modtage en e-mail med en midlertidig kode, og et link til bekræftelse af e-mail adresse. Ved oplysning af din e-mail adresse accepterer du at modtage nyhedsbrev. Du kan dog til enhver tid afmelde det igen. Funktionaliteterne på hjemmesiden kan til enhver tid opdateres og ændres.

Medlemsregistrering

Medlemmet skal give korrekte og fuldstændige oplysninger om sig selv ved oprettelse af sin profil, ligesom medlemskabet skal bruges sagligt – i modsat fald er Art Populi berettiget til at ophæve medlemmets konto.
Art Populi frasiger sig ansvaret for misbrug af din konto, hvad enten det det måtte skyldes hackerangreb, eller egen uforsigtighed i omgang med kodeord og login. Vi kan ej heller gøres ansvarlig for tab af data og hæfter ej for direkte eller indirekte tab i forbindelse hermed, hverken overfor dig eller tredjemand.

Ophavsret

Medlemmet må kun uploade materiale på Art Populi som medlemmet har ophavsrettigheden og dermed er i overensstemmelse med loven om ophavsret. Omvendt har medlemmet altid ophavsret til de værker, der præsenteres på websitet.

Materiale

Medlemmet er ansvarlig for, at alt indhold, der uploades eller anvendes i email via sitet ikke strider mod dansk eller international lovgivning. Vi forbeholder os retten til at fjerne materiale, der er i for dårlig teknisk kvalitet til præsentation, som ikke er relateret til kunst eller som vurderes at være pornografisk. Materialet kan bruges flere steder på sitet.
Alle regler og retningslinier er til for at sikre vore medlemmer mod chikane mv.

Kim Sejr, chefredaktør
redaktion@artpopuli.dk
Tlf. 51 29 01 34